Vrei un venit suplimentar?

Sunday 19 February 2012

Traficul Automat o inselatorie sau….

Calea catre Independenta Financiara ???

O intrebare care ma framanta mereu :

Cum pot face bani cu website-ul meu si sa am mai mult timp liber, nu doar o alta slujba obositoare si consumatoare de timp ?

Raspunsul are doua componente foarte importante: Cresterea Traficului, in special a celui orientat, a vizitatorilor care doresc sa cumpere ceva de la tine si,
Rata de Conversie a Traficului. (Ex: 7 vanzari la 100 de vizitatori = 7% Rata de Conversie)

Poti controla aceste doua aspecte folosind Blogging-ul (crearea de Bloguri), Marketingul prin Articole - scrierea de articole catre e-zine (ziare on-line), prezentari de produse pentru blogurile altora care au trafic foarte mare (incluzand link-ul catre site-ul tau), SEO (Optimizarea pentru Motoarele de Cautare), Retelele Sociale (Twitter, Facebook, Youtube,etc), JV (Parteneriatele – asa-numitele Joint Venture), Link-urile reciproce, Schimbul de Trafic (exista site-uri specializate pentru asa ceva) sau orice alta metoda doresti.

Daca ai ales o Nisa Profitabila sau Afacere on-line, poti face toate acestea GRATUIT sau CONTRA COST, platind pentru trafic cu Campanii „Pay Per Click” (facandu-ti reclama prin Google AdWords sau alte site-uri PPC), Cumparand Trafic de la alte site-uri, DAR, pentru ca intotdeauna exista un „dar” acesta este un lucru dificil, costisitor si consumator de timp si nu cred ca acesta este scopul tau.

In loc sa faci astfel de lucruri ai putea sa construiesti website-uri noi (o retea), sa creezi sau/si sa promovezi noi produse si sa lasi Softurile Specializate (Dedicate) pentru Trafic sa faca munca in locul tau. (Cu cat detii mai multe website-uri, cu atat ai sanse mai mari de a castiga mai multi bani pe net)
Este bine sa automatizezi cat mai mult toate procesele pentru a nu deveni sclavul muncii tale pe internet, pentru a avea mai mult timp liber pe care sa-l poti petrece cu familia, sau asa cum doresti, castigang bani continuu.

Iata un Soft pentru Trafic Tinta (orientat), un program usor de utilizat.

Atentie !!! 
Toate softurile pe care le voi prezenta in acest Blog vor avea
Garantia Returnarii Banilor !

Ce inseamna acest lucru ? Dupa cumparare le puteti utiliza cel putin 30 de zile si apoi cere returnarea banilor, fara justificari, pierzand dreptul de utilizare.

Avertizare!!! Daca doriti doar sa profitati temporar de facilitatile oferite de aceste programe, sa incercati copierea-reproducerea scripturilor in propriile programe, trebuie sa stiti ca dupa un numar de cumparari-refuzuri (consecutive), vanzatorul va poate refuza dreptul de a mai cumpara programe de la el.

Inainte de a folosi softul pe care-l voi prezenta, te rog sa-ti verifici traficul cu Google Analytics, cu „Uneltele” din interiorul acestui sofware (sau cu orice alt program) si abia apoi sa incepi utilizarea programului, setarea campaniei tale.
Priveste aceasta fotografie  si observa cum a ”explodat” traficul in doar cateva zile !


Pentru setarea campaniei ai nevoie doar de trei pasi simpli:
-         introduci URL-ul tau sau link-ul de afiliat,
-         alegi categoria principala, 
-         alegi subcategoria si... gata !

Priveste video-ul de mai jos !

<a href="http://www.linkedtube.com/Th-J0P-mctY55f12b52d7e07e075639879422458540.htm">LinkedTube</a>

Pare incredibil dar iti voi spune doar ca pentru generarea de trafic aceasta platforma foloseste o retea foarte mare de website-uri precum si alte metode.

Ofera-i timp (1-2 saptamani) pentru a-si face treaba, (intre timp verifica traficul) si intoarce-te pentru setarea unei noi campanii. Alege alta categorie si subcategorie si apasa butonul „trimite”. Poti schimba si adresa website-ului introdus (URL-ul), adica sa rotesti URL-urile pentru a nu pierde traficul de pe adresele introduse initial. Foloseste Painless Targeted Traffic si pentru colectarea de adrese de email, pentru cresterea listei tale de potentiali clienti (La URL – introduci adresa unei pagini de captura a adreselor de email.
Banii sunt in LISTA TA !!! )

Daca doresti sa incepi o Afacere ca Afiliat sau un „website de afiliat” utilizeaza Softurile Dedicate pentru Trafic Tinta. Foloseste Painless Traffic Software pentru mai multe website-uri sau link-uri de afiliat !

Cu siguranta nu te vei imbogati peste noapte dar vei catstiga de la cateva sute, la cateva mii de dolari lunar, daca vei crea tot mai multe website-uri.

Cumpara si Foloseste doar softuri care au”Garantia Returnarii Banilor”  !!!

Pentru succesul tau on-line,
C.S.

2 comments:

  1. Keep sharing such a amazing article on traficul automat o inselatorie sau. We love to read such a informative article here.

    Thank you
    https://oyclass.com/

    ReplyDelete