Vrei un venit suplimentar?

Friday, 2 March 2012

Cresterea Interactivitatii paginii Web

Cresterea Interactivitatii paginii Web

Affiliate Cash Snipers 3.0 – Descriere - Prezentare si Mod de Utilizare

Un produs foarte bun !

Abia lansat de catre Michael Rasmussen si Mike Mograbi, Affiliate Cash Snipers 3.0 este piesa care lipsea din piata, o unealta importanta pentru Marketingul pe Internet ce creste interactivitatea paginii web cu clientii si, cel mai important lucru, comisioanele tale de la marii retaileri de pe Internet.

De ce trebuie crescuta interactivitatea paginii web ?
Clientii vor sa aibe posibilitatea sa gaseasca ceea ce doresc sa cumpere, fara a fi nevoiti sa-si iroseasca timpul cautand, vor sa poata reveni usor in locul unde au gasit informatiile si produsele care le-au adus satisfactie, multumire, lucru ce va duce la pastrarea unui public care vrea sa cumpere, nu doar sa navigheze pe internet.

Asta face Affiliate Cash Snipers 3.0 !

Viziteaza pagina oficiala!

De ce sa paraseasca pagina ta web pentru a cauta in alte locuri ?
Ajuta-ti clientii tot mai mult si ei iti vor multumi cumparand prin link-ul tau de afiliat.
Affiliate Cash Snipers 3.0 te ajuta sa castigi mai mult !

Vizioneaza video-ul de mai jos !Ce este Affiliate Cash Snipers ?
Affiliate Cash Snipers este o suita de trei softuri: Affiliate Cash Snipers, Best Sellers Sniper si Ad Spot Sniper

Cum functioneaza Affiliate Cash Snipers ?

Pentru inceput trebuie sa mergi la “log in”, sa completezi cateva date personale si ai acces la softuri si ghidurile de utilizare.

1) Affiliate Cash Snipers, primul soft, este de fapt piesa cea mai importanta, revolutionara, pentru ca el iti transforma site-ul in ceva foarte atractiv pentru clientii tai.

Cum functioneaza ?
Sa aruncam, impreuna, o privire inauntrul sau:

Eticheta (pagina) “Home” e locul unde trebuie sa introduci link-ul tau de afiliat la Amazon sau oricare alt magazin (partener din lista) la care esti afiliat si apoi apesi ‘update’ pentru inregistrarea lui. Daca inca nu ai inca un ID de afiliat atunci te poti inregistra tot din aceasta pagina – link-ul din dreapta “sign up to….”,

A doua eticheta (de sus), My Snipers deschide:
a) “Shopping Sites” unde veti gasi cei mai mari retaileri on-line cum ar fi: Amazon, eBay, Walmart, HSN, Shopping com si altii; Trebuie sa dati click pe “Choose shopping site” selectati de exemplu Amazon si apoi click pe “Next”.
b) In “Category” – alegeti o categorie (subcategorie) apropiata si/sau relevanta pentru site-ul dvs (electronice, frumusete, automotive, imbracaminte, etc),
c) “Design & Get Code” – Aici puteti modifica si alege aspectul “cutiei interactive”: titlul, imagine, daca sa arate un logo, linkuri speciale, criteriile de cautare (pret, marca, reduceri de pret, culoare, transport, etc)
Cand ati terminat totul trebuie sa apasati pe “”Get Code” apoi sa salvati codul intr-un Notepad (va recomand acest lucru) sau direct in website-ul, blogul dumneavoastra.

2) Best Sellers Sniper, al doilea soft este pentru cercetarea pietei si puteti afla produsele cele mai vandute, cel mai recent lansate, cele mai bine cotate/clasate, cele mai daruite, etc. Este o unealta foarte foarte importanta pentru un castig cat mai mare si rapid, pentru a aduce impreuna cererea cea mai mare, urgenta, cu oferta.

3) Ad Spot Sniper, al treilea dintre softuri, poate fi descarcat si cu el puteti face o analiza in timp real a competitorilor dvs pentru a stii cum sa va faceti publicitate, sa aveti mai multi vizitatori, cumparatori.

Vizionati un scurt film demonstrativ:

<a href="http://www.linkedtube.com/NEgUrQmGeLM463d71007cb723c3a8c808fa885f2375.htm">LinkedTube</a>

Puteti insera caseta creata de Affiliate Cash Snipers 3.0 in site-ul creat cu Commission Bot si sa-l promovati catre website-urile de continut cu Commission Autopilot sau sa utilizati Painless Traffic copiind URL-ul si sa apasati “submit” pentru cresterea traficului pe site!

Trebuie sa va usurati munca, sa economisiti timpul.
Lucrati inteligent !!!

Vizitati pagina oficiala Affiliate Cash Snipers aici !

Foarte important !!!
Toate produsele pe care le prezint au o garantie medie de returnare a banilor de 60 de zile, ceea ce asigura timpul necesar testarii programului si deciziei daca este ceea ce va trebuie.

Pentru succesul tau on-line,

C.S.

No comments:

Post a comment